Kundtjänst

BEI MEI YIN ZHEN - VITT TE - ÅTERFÖRSÄLJARE

Slut i lager
SKU
BEI MEI YIN ZHEN

Detta är egentligen det ända vita teet du behöver bry dig om. Oerhört exklusiv selektering då endast outslagna knoppar av en specifik tevaritet plockas. Detta har också gett upphov till namnet silver needle, då denna varitet har ludna blad som skimrar i torkat tillstånd.

Som med många mytomspunna varor världen över kommer dom med mängd legender som att det skördas under månsken av oskulder med guldsax. Det är såklart inte sant men efter att ha smakat detta te kan man förstå att man vill ta sig vissa poetiska friheter för att beskriva det. Detta te bjuder på en koncentrerat honungssöt arom som inte ska blandas ihop med en söt smak. Det ställer nog till det lite för oss i väst då vi förväntar oss att det ska hända saker på tungan men detta te kräver att vi stannar upp och låter gommen fyllas av all arom det har att ge.


Vill du beställa eller kanske till och med bli kund? Kontakta oss idag! 

 

Läs mer Göm

LÖSVIKT

Ända sedan Johan & Nyström grundades i november 2004 så är det vår vision att få fler att börja tycka om te. Det är en dryck som ofta är lite blyg men tar man sig bara tiden finns en oändlig variation och njutning att upptäcka.

Se mer

PORTION

Johan & Nyström tror på det svenska både i smakupplevelse och form. T-TE är ett nytt ärligare, kravlösare och godare te-koncept som självklart är ekologiskt. Vår svenska tesmak är inte bara vildmark och lingon, det är en riktig smakresa.

Läs mer

T-TE REFILL

Johan & Nyström älskar smaker och med dessa teer känner vi oss smått dekadenta, lite som att komponera dessertmenyn på en restaurang. Att krypa upp i soffan med en kopp te från Johan & Nyström ska alltid vara en smakresa.

Se mer

TEUTRUSTNING

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer