KONTAKT

JOHAN & NYSTRÖM Hamringevägen 1 146 41 TULLINGE tel. 46 8 530 22 440 e-post. info@johanochnystrom.se

Kontakta oss

VÅRA BUTIKER

Johan & Nyström Vi är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Kom gärna förbi och ta en kaffe i någon av våra butiker.

Hitta hit

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna.


ROSTERIET

Johan & Nyström har idag produktion i våra anrika lokaler från sekelskiftet i Tullinge, strax söder om Stockholm. Här har vi även vårt kaffelabb, utbildningslokaler och huvudkontor


FIKA —En vanlig kopp kaffe fast speciell. Balanserad mustig smak, ändå söt och syrlig. Gott helt enkelt!
Haydar Khder


SÖDERMALM

KONCEPTBUTIKEN

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

AT WORK

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer

HELSINGFORS AIRPORT

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more

FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
STOCKHOLM

ARLANDA

Vi har idag två kaffebarer på Arlanda Terminal 2 och 4. Välkommen på en kaffe innan flyget går!

Johan & Nyström

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion.